busybee

Proiectul Busy Bee a început ca un răspuns la nevoile copiilor de a explora, de a se juca liber și de a fi autonomi.

Busy-Bee

Oferte speciale

Din luna noiembrie, întrucât sezonul rece a sosit și odată cu el și răcelile, vă oferim oportunitatea de a vă abona pe termen mai lung și odată cu abonarea să beneficiați de câteva avantaje.

Alegând un abonament pe 3 luni (echivalentul a 12 întâlniri), veți beneficia de posibilitatea de a nu plăti 2 dintre întâlnirile la care nu ați putut participa.

Optând pentru un abonament pe 6 luni (24 întâlniri), vă veți bucura de o reducere de 5% și posibilitatea de a nu plăti 4 dintre întâlnirile la care nu ați putut participa.

Din punctul nostru de vedere a explora presupune a lăsa copilul să descopere lucrurile din jurul lui fără a fi îngrădit, atâta timp cât se respectă limitele de siguranță.
Jocul liber întâmpină nevoia copilului de a se juca fără a fi constrâns să facă lucrurile într-un anumit fel. El este liber să exploreze materialele pe care le are la dispoziție așa cum își dorește.
Un copil autonom este un copil care își dorește și reușește să facă lucrurile potrivite nivelului lui de dezvoltarea de unul singur. De cele mai multe ori, între dorința și reușita copilului, intervine frustrarea acestuia și mai apoi nevoia adultului de a-i face viața mai ușoară atunci când apare un obstacol.

Aici intervine proiectul Busy Bee. Proiectul Busy Bee își propune să vină în ajutorul părinților și al copiilor în ceea ce privește dezvoltarea armonioasă din punct de vedere psihic și emoțional. 

Beneficii:

Înscriere:

Date de contact:

Pentru înscrieri și detalii, vă invităm să ne contactați telefonic sau completând formularul de înscriere:

Detalii importante:

Costul în prima lună

500 lei

Costul în lunile următoare

400 lei

Formular de înscriere:

Completează formularul de mai jos și rezervă un loc copilului tău la atelierele Busy Bee

Întrebări frecvente:

La ce vârstă pot înscrie copilul?

Vârsta de la care se pot înscrie copilașii este de 6 luni, cu condiția ca aceștia să stea în șezut nesusținuți, iar vârsta maximă a copiilor este de 3 ani, pentru acest interval de vârstă prezența părinților este necesară.

Care sunt costurile finale?

Singurul cost pentru atelierele lunare Busy Bee este cel de 500 de lei pentru prima lună, iar apoi 400 lei / lună. În costul acesta este inclus screening-ul inițial, materialele de lucru și toate activitățile organizate într-o oră/săptămână.

Atelierele se organizează individual sau în grup?

Metoda de screening este prima interacțiune și se efectuează individual. Atelierele sunt organizate în grupe de copii. Grupele se vor forma în funcție de etapa de dezvoltare în care se află copilul (pe baza metodei de screening) și vor fi compuse din maximum 5 copii.

Unde vor avea loc atelierele?

Atelierele Busy Bee au loc în Oradea, la adresa: Str. Sextil Pușcariu nr. 1, bl. C7, sc. B, ap. 16

Atelierele Busy Bee sunt susținute de Asociația Ready to Grow